Patch & Paper
10 jul 2015

Zon, zee en zomervakantie!

Zon, zee en zomervakantie!Wat hebben kunnen genieten van het mooie weer de afgelopen tijd, en dat terwijl de zomervakantie nog moet beginnen! Heerlijk!Tijd om naar buiten te gaan en te genieten van de zon, van elkaar, van vrije tijd en even niet al teveel hoeven.

Uit je dagelijkse standaard ritme van werken en vooral ook lekker tijd voor jezelf!

Op vakantie naar het buitenland en cultuursnuiven, of heerlijk genieten van vakantie in ons prachtige Nederland of gewoon lekker thuis. Zomers genieten :-)Stuur jij nog kaartjes vanaf jullie vakantie adres? Doen! Zoals jullie weten zijn we gek op ouderwetse post. Het idee dat de kaart door iemand met zorg is uitgezocht in een ver land, er wat liefs en leuks op gezet heeft en het daarna via buitenland en Nederland een hele reis aflegt naar je brievenbus, het blijft bijzonder. Wij genieten in ieder geval van een leuk kaartje op de mat, geeft een instant vakantiegevoel!

[[img_1 lft 256]] [[img_2 rgt 256]]

Maar mocht je nu niet op vakantie gaan en toch zin hebben om kaartjes te versturen (wat we natuurlijk alleen maar aanmoedigen!) denk dan eens aan vakantie kaartjes versturen gewoon vanuit thuis! Waarom niet? Met een leuke foto (dat fijne kiekje even printen vanuit de printer) en washitape, of met een zonnige stempelset is je kaartje zo klaar. Leuke verrassing voor ontvanger!BEKIJK ONS WASHITAPEEn over zon zee en strand gesproken: het zomerseizoen is wellicht niet het seizoen waarin je meteen denkt aan diy of handwerken, maar het tegendeel is waar! Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken, met prachtige stoffen.[[img_4 lft 256]] Maak een heerlijke luchtige rok voor deze rokjestijd. Weet je zeker dat je de show steelt op het strand of tijdens dat zomerfeestje.BEKIJK ONLINE DEZE ZONNIGE ZOMERSE STOF[[img_5 rgt 256]]Of maak een hip picknickkleed! Met de naaimachine helemaal niet zoveel werk, en met onze prachtige stoffen is het eindresultaat helemaal van nu! Deze stof is ook erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderjurkje. Zomergevoel gegarandeerd!BEKIJK DEZE ZOMERSE BLOEMENSTOF

Wij gebruiken cookies