Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Quilten

Uiteraard prachtige quiltstoffen, niet alleen voor quilten maar ook voor bijvoorbeeld kinderkleding, garen, quiltboeken en alles wat je nodig hebt om met stof aan de slag te gaan.

Alles om zelf quilts te maken

Quilten is echt voor iedereen! Een klein project, of een prachtige deken waar je een aantal jaren mee bezig bent, net wat je leuk vind.
Al is quilten een eeuwenoude techniek, het past in ieder interieur omdat je zelf bepaald welk patroon en welke stoffen je gebruikt. Maak een leuk boxkleed, speelkleed of dekentje als kraamcadeau, een leuk kussen voor op je bank, een welkomstquiltje voor aan de muur of een heerlijke deken of plaid voor op je bed of bank. Of geef een zelfgemaakt cadeau: maak je er ook nog iemand anders blij mee!
Quilten is niet het enige wat je met quiltstof kan. Quiltstof is namelijk prachtige stof, hoge kwaliteit en super kleurecht en wasbestendig. Daarom is het ook heel geschikt voor allerlei andere projecten, denk aan kinderkleding, knuffels, kussenhoesen, theemutsen en alles wat je maar kan bedenken. Quiltstof wordt zo geproduceerd dat het jarenlang mee kan en door de jaren en het wassen alleen maar zachter en mooier wordt. Wat wil je nog meer?
Hier vind je onze prachtige collectie quiltstoffen van de bekende merken en ontwerpers, maar ook garens, naalden, wolvilt, vulling, boeken, patronen en alles wat je nog meer nodig hebt om aan de slag te gaan. Zoek je complete pakketten ga dan naar de categorie MAAK HET ZELF.
Of kom eens langs in onze quiltwinkel in Barneveld!
Geniet er van!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.