Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Stempelen

Stempels in alles soorten en maten, clear stempels, houten stempels, alfabet stempels, en natuurlijk inkt in zwart en kleur en voor zowel papier, stof als andere ondergronden.

Heerlijk oldskool stempelen! Prachtige stempels waar je alle kanten mee op kunt. Uiteraard alfabet sets, maar ook kaartvullende stempels, kleine stempels, labelstempels, enzovoort.
En hoewel oldskool, ouderwets is het zeker niet. Stempels zijn tegenwoordig zowel in hout als in acryl te krijgen. Dit laatste werkt heel gemakkelijk omdat je er doorheen kunt kijken en nog preciezer ziet wat je aan het doen bent.
En uiteraard inkt in zwart, maar ook in prachtige kleuren waaronder pasteltinten, die dan weer mooi passen bij onze papierwaren.
Ook praktische benodigdheden als sponsjes en reinigingsmiddel vind je hier.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.