Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Quilten › Quiltstoffen

Stoffen zijn 110 breed en zijn te bestellen per eenheid van 25 cm of per fatquarter.

Filters
NIEUW
rand
ruit
stip
bloem
dieren
natuur
overig
streep
gevlamd
patroon
boerderij
winter/kerst
flanel
100% katoen
modern
klassiek
traditioneel
Moda Fabrics
Overig
Maywood Studio
Quilting Treasures
Galaxy
Henry Glass & Co
Quilt Gate
Newcastle Fabrics
Red Rooster Fabrics
Lecien
RJR Fabrics
Marcus Fabrics
Reset filters
Standaard
Prijs

Ivoor-takje

quiltstof-ivoor-takje-Galaxy-Quilters Ta

Galaxy-Quilters Tan on Tan 45-36242 NAT.

Vanaf 4,80
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
>

Quiltstoffen online, ook verkrijgbaar in onze quiltwinkel

De veelvouden worden aan 1 stuk gesneden. Van elke stof is ook een fatquarter te bestellen, bestel hiervoor een eenheid van 25 centimeter en geef aan het einde van je bestelling aan dat je graag fatqaurters wilt in plaats van 25 centimeter.
Een voorbeeld: Wil je graag 0,50 meter van een bepaalde stof bestellen, vul dan bij aantal een 2 in. Bij 75 cm een 3. Enz.
Kijk eventueel of je het soms prettiger vind om een fatquarter te bestellen, dan heb je een stuk stof van ongeveer 50x55 cm waardoor je wat meer patroon hebt. Kun je de stof niet vinden bij de fatquarters? Bestel dan een eenheid van 25 centimeter en geeft bij het afrekenen aan van welke stof je graag een fatquarter hebt in plaats van een stuk van 25 cm. Dan snijden we een fatquarter (50x55) ipv een stuk van 110x25.
Onder elke stof staat de fabrikant, ontwerper en de naam van de serie vermeld zodat je via de zoekbalk bovenin het scherm de bijpassende stoffen te zien krijgt. Veel plezier!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.