Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Inpakken en verpakken

Inpakken en goodiebags: labels, lint, bakerstwine, prachtig papier, sluitstickers, washitape, zakjes, tasjes en nog veel meer!

Washi tape, sluitstickers, zakjes, tasjes, labels, bakerstwine en meer!

Voor het feestelijk inpakken van al je cadeaus voor alle gelegenheden. Voor een kindercadeau, een geschenk voor je opa en oma, voor een lief kado voor een van je beste vrienden of een echte mannenverpakking: hier kun je het vinden. Zakjes in kraft en pergamijn, tasjes in kraft wit en kleur,sluitstickers en etiketten, washitape en masking tape tot prachtig koord lint en touw om het helemaal af te maken. Ook leuk: de wrappacks: complete pakketjes om in stijl je kado in te pakken, met labels touw en alle benodigdheden om je kado al voordat het uitgepakt is tot de allermooiste te maken. Met liefde ingepakt en een feestje om te krijgen!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.