Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Papierwaren en stationery

Enveloppen, kaarten, A4 papier en A4 karton in mooie kwaliteit en veel mooie kleuren.
Schrijfgerei en stationery, moois voor op je bureau, maar ook fijne pennen, stiften, fineliners, lijm, notitieblokken en meer

Enveloppen, kaarten, papier en karton

Papierwaren in alle kleuren en maten!
A4 papier en karton met tal van mogelijkheden. Lekker crea aan de gang: gebruik het als briefpapier, maak er mooie labels van, menukaarten, print er wat leuks op en hang het aan de muur, vouw er papieren ornamenten of een mooie mobile van, leef je uit!
Of gebruik de kaarten om zelf wat moois te maken, in de meest prachtige kleuren met bijpassende enveloppen. Combineer het eens met onze kaartvullende stempels, dan heb je binnen no time een prachtige kaart gemaakt!
Als je dan toch spulletjes op je bureau hebt liggen laten het dan fijne spullen zijn! Gewoon omdat je er heel blij van wordt om naar te kijken, omdat je met die fijne stiften zo heerlijk kunt droodelen en tekenen, een leeg notitiboek zo lekker voelt en omdat sommige spullen gewoon prachtig staan op je bureau: hier onze collectie stationery.

Kleine tip: kijk ook eens bij ons washitape, ook altijd goed op je bureau!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.