Patch & Paper
28 feb 2015

De spanning stijgt

[[img_1 rgt 320]]De spanning stijgt!

Over 1 week is het zover, de officiele opening van Patch & Paper. Een droom die werkelijkheid wordt.De afgelopen maanden zijn moeilijk te omschrijven. Vooral veel enthousiasme, dat vooropgesteld. Plannen die voorzichtig beginnen en steeds meer vorm krijgen, hoe willen we het wel en hoe willen we het niet. Welke producten gaan we verkopen en wie wordt onze doelgroep. Wat een beslissingen!Maar al met al hebben we er weinig over hoeven nadenken. Het leuke is dat we als moeder en dochter samenwerken. Dat is zowiezo al uniek vinden we, en we genieten volop van onze samenwerking. Maar doordat we elkaar zo door en door kennen hebben we aan een half woord genoeg, en zijn we het over het algemeen heel snel eens.Een webshop zoals er nog niet bestaat in onze branche, dat moet het worden. Uniek, hip en aantrekkelijk en voor een grote doelgroep. Voor de ervaringen quiltster tot aan naieve beginnende creatieveling en alles daar tussenin. Iedereen is welkom!

Maar alleen een webshop voelde niet goed. Hoeveel persoonlijkheid je ook kunt toevoegen aan een website, het blijft online en op afstand. En we zijn gezelligheidsdieren, dus contact met onze klanten vinden we erg belangrijk.

Zo kwam het idee al snel om ook een lijfelijke winkel te openen. En wat voor een! Op de boerderij, een prachtige landelijke locatie, hebben we de oude deel omgetoverd tot een heerlijke gezellige en stoere winkel. Met hulp van onze super klus vader/man. Wat zijn we blij met creatieve geesten in onze familie. Wij bedenken en papa/manlief maakt het: wat een weelde.De afgelopen maanden hebben we veel vertoefd in onze winkel, een heerlijke werkplek. En die delen we graag met andere creatievelingen, dus vandaar nog een concept wat we hebben toegevoegd: het creacafé. Niet bedoeld voor cursussen of strak georganiseerde workshops, maar een lekker inloopcafe. Wat weer een nieuw aspect toevoegde aan de voorbereidingen: waar vinden we de lekkerste koffie! Na veel geproef zijn we eruit: bij ons in het creacafé!We hopen dat jullie net zo enthousiast worden als wij dat nu al zijn, want ons motto luidt niet voor niks: GENIET, CREËER EN DEEL UIT!

Wij gebruiken cookies