Patch & Paper
5 okt 2015

Dag zomer! Hallo herfst!

En weer voorbij die mooie zomer...

En dan ineens is het oktober!

We hopen dat jullie een fijne zomer hebben gehad, en weer veel mooie herinneringen hebben gemaakt. En als je nog even terug wilt denken aan die fijne vakantie: pak je de foto's er weer bij, geniet lekker na en fantaseer gewoon vast over de vakantie van volgend jaar :-)Maar niet teveel getreurd: De herfst is een prachtige tijd van het jaar!Lekker naar buiten, de verkleurende blaadjes aan de bomen in de mooiste kleuren, lekkere wandelingen en weer je mooie winterjas opzoeken.

Dat het herfst is betekend natuurlijk ook dat het nagenieten kan beginnen!Dat nagenieten kan natuurlijk lekker buiten, maar ook gezellig binnen met een warme kop thee erbij: kun je meteen met die fijne vakantie foto's aan de slag.Tegenwoordig maken we veel foto's met onze mobiele telefoons, best logisch natuurlijk, want die hebben we eigenlijk altijd bij de hand. Super handig om je vakantie foto's te laten zien aan je collega's en vrienden, maar is het niet jammer dat ze op je mobiel blijven staan? Of op je camera of op je computer? Waarschijnlijk wel herkenbaar voor iedereen :-)DOE ER WAT LEUKS MEE!PRINT ZE UIT EN HANG ZE OP

Tegenwoordig kun je gemakkelijk je foto's laten afdrukken, of druk ze zelf af met je printer.[[img_1 lft 256]] [[img_2 rgt 256]] Samen met washi tape maak je zo een fijne herinneringswand met vakantie foto's.

Hang ze op een plekje die je vaak ziet.

Gegarandeerd een goede remedie tegen je ochtendhumeur :-)

GA NAAR WASHITAPE[[img_6 rgt 256]]MAAK EEN ALBUMHOES

Een modern foto album is zo gemaakt online.

Stuk leuker, want op die manier heb je wat tastbaars en kun je zo lekker bladeren. Maak zo'n online album nog wat persoonlijker door er een mooie hoes om heen te maken. Hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, en met een mooie zomerse stof heb je al snel een fijn zomergevoel.

GA NAAR QUILTSTOF

[[img_3 lft 256]]MAAK EEN 'OLDSKOOL' FOTOALBUM

Er zijn nog wel mensen die het doen, een 'ouderwets' album maken. Maar zeg nou zelf, hoe lang is het geleden dat je een leeg foto album hebt gekocht? Haal er maar weer een in huis, want stiekem is er niks heerlijker dan een leeg album kopen en die vullen met je foto's, suikerzakjes, bierviltjes en wat je dan ook maar herinnerd aan vakantie. Leuk het op met washi tape en stempels: persoonlijker gaat een foto album niet worden!

GA NAAR STEMPEL

We wensen jullie een fijne creatieve herfst en heel veel nageniet momenten!LiefsPeta en Marieke

Wij gebruiken cookies