Patch & Paper
29 jun 2018

Bloemenpracht

JUNI & JULIBloemen!We houden bij Patch & Paper enorm van de maanden juni en juli.

Omdat het vaak heerlijke zonnige zomermaanden zijn, omdat de dagen dan het allerlangste zijn, maar vooral omdat de tuin dan zo prachtig is: vol met bloemen!

Wisten jullie dat we ook een pluktuin hebben?

[[img_4 full]]

[[img_3 full]]Deze nieuwsbrief staat lekker vol met bloemproducten bij Patch & Paper.

Neem een kijkje op onze webshop om kom langs om met ons mee te genieten van alle bloemenpracht :)Oh ja en pssst... helemaal onderaan deze nieuwsbrief vast een tipje van de sluier voor een superleuke dag die we gaan organiseren in september!!Veel plezier met lezen!

Liefs

Peta en MariekeBloemenstempels

Uiteraard zijn er ook heel veel prachtige stempels met bloemen.

[[img_5 full]]Bloemen bij Patch & PaperOok in de quiltwereld zijn we nauw verbonden met bloemen. Prachtige quilts met bloemapplicaties, patchwork met de mooiste quiltstoffen met bloemen en natuurlijk broderie perse niet te vergeten.

[[img_1 full]]

[[img_2 full]]Save te date!Op 1 SEPTEMBER gaan we bij Patch & Paper een superleuke dag organiseren!

We zijn achter de schermen druk bezig met de organisatie, maar dat het een leuke, creatieve en gezellige dag gaat worden staat voorop. En met creatief bedoelen we dan in de breedste zin van het woord! Van brocante tot lekker eten, van haken tot quilten, van stempelen tot handletteren: het beloofd heel leuk te worden :-)Dus als je zin heb? Reserveer vast een plekje in je agenda op 1 september!

Volgende nieuwsbrief meer :-)Liefs

Peta en Marieke

Wij gebruiken cookies