Fabric - Papergoods & More
26 aug 2015 | Geschreven door:

Klein, kleiner, kleinst: welkom Elle!

Stiekem best een bijzonder blog deze keer, al zeggen we het zelf :-)
We zijn namelijk op 11 augustus voor het eerst mama en oma geworden, en wat is dat bijzonder!
Welkom op de wereld kleine Elle! Letterlijk klein kleiner kleinst, want ze is een klein meisje. Maar wat bijzonder is zo een mini mensje. Alles er op en eraan.
Misschien begrijpen jullie dat deze blog ietsje minder uitgebreid is dan jullie gewend zijn.
Deze is met liefde geschreven, maar wel tussen alle voedingen, luiers, troostmomenten en wasjes door: de dag is zo voorbij!

Wie ons een beetje volgt op facebook heeft het al gezien: de afgelopen maanden zijn we al bezig geweest met een aantal leuke diy projecten voor de babykamer, want dat is natuurlijk wel het allerleukste: zelf maken. Uniek en nog ontzettend leuk om te doen ook!
En fijn om tijdens de laatste loodjes en het wachten toch nog iets om handen te hebben.

wieg 3
Met de fijne stofjes van onze webshop totaal geen probleem!
wieg 2
Hippe stof waarmee oma liefdevol onze familieweg heeft getransformeerd in een moderne wieg met nostalgisch tintje. En een prachtig quiltje om het helemaal in stijl te maken voor ons kleine meisje. BEKIJK ONZE QUILTSTOFFEN
speeldoosje
Maar ook wolvilt: prachtige dingen kun je daar mee maken! Denk aan een lief speeldoosje voor boven de wieg, want dat hoort er natuurlijk ook helemaal bij.
BEKIJK ONS WOLVILTgeboortekaartje 1
En dan het geboortekaartje! Zoals jullie weten houden we van ouderwetse post, en geboortekaartjes zijn gelukkig nog lang niet verdrongen door email.
Bij een geboortekaartje hoort natuurlijk een mooie bijpassende envelop, maar ook leuk: sluit de envelop met een mooie sluitsticker in plaats van deze simpelweg dicht te plakken. Dat maakt het echt af. Een kadootje voor de ontvanger!
GA NAAR ENVELOPPEN
GA NAAR SLUITSTICKERS
geboortekaartje 2


We hopen dat jullie weer lekker de creatieve kriebels krijgen van ons blog.

Liefs

Peta, Marieke en deze keer ook van Elle!
Schrijf een reactie