Fabric - Papergoods & More
4 apr 2015 | Geschreven door:

DIY: hippe tassen!

Tassen heb je nooit genoeg vinden wij, en dat geld voor veel vrouwen! Je favoriete handtas, een hippe avondtas, een stoere weekendtas en een handige boodschappentas. Een luiertas, de ideale toilettas, een stoere sporttas en noem het zo maar op.

Mannen begrijpen daar helemaal niks van, maar de kick als je de perfecte tas gevonden hebt: heerlijk!
Toch kan de zoektocht naar die perfecte tas ook uitlopen op een frustrerende uitdaging, omdat die ene perfecte tas simpelweg niet te vinden is. Ook dat snappen onze mannen niet!

Er is een superoplossing voor deze frustrerende zoektocht: maak m gewoon zelf!
In het perfecte formaat, in je eigen stijl en in de perfecte kleur die zo goed bij je favoriete jas past.

Bij Patch and Paper werken we voor het maken van tassen graag met Soft and Stable. Als je het vertaald begrijp je al waarom: zacht maar stabiel. Het is makkelijk te verwerken, maar blijft mooi stevig zodat je tas goed in vorm blijft. De ideale versteviging voor je tas dus!
Samen met een leuk patroon heb je met Soft and Stable alvast een begin. Van een fijn naaietui tot een weekendtas en van shopper tot toilettas.
Ga naar naaipatroon


Maar het leukste komt daarna: stof en details kiezen om je tas helemaal naar je zin te maken.


Ga voor een prachtige botanische print stof botanisch patroon , een hip grafisch patroon stof grafisch patroon of een romantische stof met rozen, keuze genoeg. Voeg een mooi passende rits toe, en als je wilt nog lint, band of kant om je tas nog verder op te leuken.


tassenbeugel Of kies een mooie tassenbeugel of portemonneebeugel voor een leuke vintage stijl.En dan aan de slag!
Heerlijk met je handen bezig zijn, even lekker tijd voor jezelf, en ook nog met een eindresultaat waar je trots op mag zijn.
Het leukste is natuurlijk de reacties van anderen: goh wat heb jij een gave tas, waar heb je die gekocht? En dat je dan, stiekem best een beetje trots, kan zeggen: zelfgemaakt! Ook dat geeft een kick, net als het vinden van de perfecte tas!
Schrijf een reactie