Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Maak het zelf › Haken

DIY pakketten en patronen

Allerlei soorten diy pakketten voor grote en kleine projecten. Alle materialen zitten in het pakket samen met een uitgebreide werkbeschrijving.
Heerlijk als beginner als je nog niet zo goed weet of het wel wat voor je is, of als ervaren haker omdat je het project heel leuk vind.
Leuk om zelf aan de slag te gaan, maar nog leuker met meer mensen! Trommel vriendinnen kennissen en tantes op en hou een heerlijk haakmiddag, zo kun je nog van elkaar leren ook! Ook in ons creacafe zijn jullie van harte welkom, in je eentje of met meer. Er is altijd koffie, thee, gezelligheid, advies en ideeen. Samen is altijd leuker dan alleen!

Ook een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje overigens, lekker een middag creatief aan de slag met een leuk eindresultaat!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.