Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Maak het zelf

Aan de slag met papier, stof en haakgaren. Volledige pakketten om thuis aan de slag te gaan, maar ook papiermallen, kartonnage, patronen en meer.

Diy met papier, stof en haakgaren

Allerlei soorten diy pakketten voor grote en kleine projecten. Alle materialen zitten in het pakket samen met een uitgebreide werkbeschrijving. Heerlijk als beginner als je nog niet zo goed weet of het wel wat voor je is, of als je wat meer ervaring hebt en je het project gewoon heel leuk vind. Fijn om zelf aan de slag te gaan, maar nog leuker met meer mensen! Trommel vriendinnen kennissen en tantes op en organiseer een heerlijk creactieve middag, zo kun je nog van elkaar leren ook! Ook in ons creacafe zijn jullie van harte welkom, in je eentje of met meer. Er is altijd koffie, thee, gezelligheid, advies en ideeen. Samen is altijd leuker dan alleen!

Ook vind je hier allerlei benodigdheden om zelf aan de slag te gaan. Kartonnagepakketen, maar ook patronen voor haken en quilten, mallen om zelf enveloppen en labels te maken en nog veel meer. Ontdek het zelf!

Tip: zoek een mal uit en leuk papier bij ons kadopapier en papierwaren, zo maak je zelf de mooiste doosjes, enveloppen en labels!
of kies een kartonnagepakket en leuk papier of een mooie stof en ga aan de slag.
Nog een tip: ook een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje: lekker een middag creatief aan de slag met een leuk eindresultaat!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.