Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Haken

Alles om te haken | Verschillende soorten haakgaren in hippe kleuren, haaknaalden, haakboeken en leuke patronen om te haken

Alles om te haken | Garen, haaknaalden, boeken en meer

Haken is hip! Wat een enorme mogelijkheden zijn er met een haaknaald en haakgaren. Kussens, knuffels, kleding, dekens en nog veel meer.
Hier vind je prachtige garens, voor elk project een soort, dikker grof garen voor een stoere look of wat dunner garen voor de fijnere projecten. En uiteraard fijne ergonomische haaknaalden en allerlei boeken en boekjes ter inspiratie met patronen.
Heerlijk zelf aan de slag, 's avonds op de bank, of gezellig samen! Samen met vriendinnen, kennissen, tantes, verzin het maar. En mochten jullie nog een leuke locatie zoeken een leuke tip: ons creacafé. Geen verplichtingen, maar wel heerlijk aan de slag met alle materialen om je heen, maar vooral ook met andere creatievelingen die je wellicht op ideeën brengen of tips kunnen geven. Twee weten er meer dan een!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.