Fabric - Papergoods & More
Fabric - Papergoods & More

Cursus technieken - applicatie basis

Leer verschillende applicatie technieken in 3 lessen

Bij deze cursus leer je 3 applicatie technieken, met leuke 4 seizoenen mini quiltjes als eindresultaat.

Op veler verzoek starten we vanaf 21 september met een applicatie technieken cursus. Deze bestaat uit 3 lessen (elke 2 weken 1 dagdeel), waarbij in iedere les een andere techniek wordt behandeld. Aan bod komen: werken met vlisofix, appliquick techniek en needle turn applicatie. In deze lessen wordt zowel de speciale techniek behandeld, maar ook de betreffende steek en het bijbehorende patroon uitgelegd. Elke les maken we een begin met een nieuw mini quiltje, met als thema “Jaargetijden”. Er zijn twee opties wat betreft het patroon, optie 1 of 2.


De kosten van deze cursus bedragen €67,50 Dit is inclusief het patroon en koffie of thee met wat lekkers. Het materiaal is exclusief.

Geef je op via ons contactformulier, of via 0633091899.

Kosten:
Cursus: €67,50 (3 dagdelen)
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.